Επιλεγόμενα παρουσίασης παιδικού βιβλίου στην Αλίαρτο


Η παρουσίαση του βιβλίου της Αντωνίας Τζερεφού "και έγινε η μέρα ... νύχτα" των εκδόσεων Μπαρτζουλιάνος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η συγγραφέας, κ. Τζερεφού, παρουσίασε το βιβλίο με έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους. Οι ήρωες του βιβλίου παίρνουν σάρκα και οστά-τα παιδιά υποδύονται τους ήρωες του βιβλίου- και είναι εκείνοι που εξελίσσουν την ιστορία. Μέσω του θεατρικού παιχνιδιού το παραμύθι αποκτά βιωματικό περιεχόμενο και ζωή. Έτσι το μήνυμα που περνάμε είναι πως τα βιβλία μπορούν να μιλάνε στις ψυχές και στο μυαλό μας. Πως είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ... 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ζωγραφιές των παιδιών εμπνευσμένες από τους ήρωες του βιβλίου. Η εκδήλωση ήταν μια προτωβουλία του βιβλιοπωλείου bookali και χορηγός της εκδήλωσης και του βιβλίου ήταν η Faber Castell προιόντα της οποίας μοιράστηκαν στα παιδιά που παρευρέθησαν στην παρουσίαση.
Στόχος του βιβλιοπωλείου bookali είναι να καταστεί τόπος συνάντησης του βιβλίου, των συγγραφέων με τους πολίτες του δήμου μας και να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για την πνευματική ανάταση του τόπου μας. 










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις